BESTEL HIER JE TICKETS!

ROYAL STAGE F.A.Q.

Voorgaande edities hebben ons geleerd dat ons terrein tussen 14.00 uur en 15.00 uur helemaal vol is. Wij willen nu dus iedereen de mogelijkheid geven om gegarandeerd binnen te komen, tot 15.30 uur (met ticket dus). Maar als je er om 15.30 uur niet bent, willen wij ook andere mensen nog de mogelijkheid geven om mee te feesten. Anders houd je eigenlijk een plaatsje bezet. Uiteraard moeten deze bezoekers alsnog de entree prijs betalen. En als iedereen er om 15.30 uur al is, dan is deze mogelijkheid er dus niet. Vandaar dat we je natuurlijk wel aanraden om een ticket te kopen, dan weet je zeker dat je mee kunt feesten!

We zouden niet weten waarom je dit zou willen, want het is bij ons alleen maar feest. Maar mocht je toch nog even naar buiten moeten, dan kan dit. Je krijgt dat naast de ingang en stempel of een bandje, waarmee je naar binnen en naar buiten kan. Let op, wel maar tot 15.30 uur. Daarna kun je naar buiten gaan, maar kun je het terrein niet meer op.

Er zijn nog wel een paar keiharde regels hoor:

  • Het evenemententerrein is vanaf 18 jaar te bezoeken. Dus als je een kaartje hebt en je bent geen 18, wordt je kaartje ingenomen en mag je niet naar binnen.
  • Je mag geen alcohol, drugs en vloeibare stoffen mee naar binnen nemen. Als je dit bij je hebt, wordt je kaartje ingenomen en mag je niet naar binnen.
  • Ben je toch binnen en misdraag je je? Dan dragen we je weer naar buiten. Je krijgt je kaartje of je geld niet terug.