BESTEL HIER JE TICKETS!

ROYAL STAGE F.A.Q.

We snappen dat je helemaal in de war bent van het feit dat je kaarten nodig hebt voor Royal Stage 2019, na al die jaren gratis entree. Wij ook. Maar we kunnen het uitleggen. Op basis van uitslagen van de enquête die we jullie vorig jaar hebben laten invullen, hebben we vooral het antwoord op de vraag “Wat zou Royal Stage voor jullie een nog veel beter feestje maken” meegenomen in deze editie. De meeste antwoorden waren: geen rijen meer, meer toiletten, sneller drinken kunnen halen, meer en betere artiesten, naar binnen kunnen komen op het feestterrein en meer feestbeleving. Wij waren het daar helemaal mee eens! Maar, om dit mogelijk te kunnen maken, moeten er wel wat aanpassingen gedaan worden. En daarom hebben wij gekozen om tickets tegen een volgens ons goed te betalen prijs te verkopen. Van deze inkomsten zetten wij namelijk: beter artiesten (bijvoorbeeld Lil Kleine, weet je wat die jongen kost?), meer bars en personeel, veel meer toiletten, meer in- en uitgang personeel, meer entertainment en dus beleving en dus de mogelijkheid om tot 15.30 uur gegarandeerd binnen te komen met ticket in. Als je dus een ticket hebt, hoef je niet bang te zijn dat ons terrein al vol is (tot 15.30 uur).
Voorgaande edities hebben ons geleerd dat ons terrein tussen 14.00 uur en 15.00 uur helemaal vol is. Wij willen nu dus iedereen de mogelijkheid geven om gegarandeerd binnen te komen, tot 15.30 uur (met ticket dus). Maar als je er om 15.30 uur niet bent, willen wij ook andere mensen nog de mogelijkheid geven om mee te feesten. Anders houd je eigenlijk een plaatsje bezet. Uiteraard moeten deze bezoekers alsnog de entree prijs betalen. En als iedereen er om 15.30 uur al is, dan is deze mogelijkheid er dus niet. Vandaar dat we je natuurlijk wel aanraden om een ticket te kopen, dan weet je zeker dat je mee kunt feesten!
We zouden niet weten waarom je dit zou willen, want het is bij ons alleen maar feest. Maar mocht je toch nog even naar buiten moeten, dan kan dit. Je krijgt dat naast de ingang en stempel of een bandje, waarmee je naar binnen en naar buiten kan. Let op, wel maar tot 15.30 uur. Daarna kun je naar buiten gaan, maar kun je het terrein niet meer op.

Er zijn nog wel een paar keiharde regels hoor:

  • Het evenemententerrein is vanaf 18 jaar te bezoeken. Dus als je een kaartje hebt en je bent geen 18, wordt je kaartje ingenomen en mag je niet naar binnen.
  • Je mag geen alcohol, drugs en vloeibare stoffen mee naar binnen nemen. Als je dit bij je hebt, wordt je kaartje ingenomen en mag je niet naar binnen.
  • Ben je toch binnen en misdraag je je? Dan dragen we je weer naar buiten. Je krijgt je kaartje of je geld niet terug.