Natuurlijk vooral tijdens de prachtige zomerse dagen is Beachclub Royal op zijn best. Alle terrassen staan klaar, het zonnetje schijnt, het personeel is (zoals altijd) vrolijk en het feestje kan beginnen! Op dagen waarbij de temperatuurmeter boven de 25 graden aangeeft, organiseert Beachclub Royal een Amazing Summerday. De Amazing Summerdays zijn erop gericht om jouw als gast nog meer te verwennen en te entertainen. Op deze dagen draaien de leukste DJ’s heerlijke zomerse beats, maken de bartenders de lekkerste cocktails en draaien de Royal Beach barbecues overuren. Ook wordt er voor divers ander entertainment gezorgd; denk aan spectaculaire modeshows, exotische danseressen en brassbands. Jij wordt dus echt geëntertaind!

De Amazing Summerdays starten vanzelf, jij hoeft hier niets extra’s voor te betalen. Op deze dagen kun jij jezelf en jouw gasten verwennen met deelname aan de Royal Beach barbecue. Voor € 24,50 per persoon presenteert het Royal keukenteam het feestelijke barbecuebuffet op het terras. Schuif aan, schep op en eet smakelijk! Deelname is op de dag zelf te reserveren bij het bedienend personeel en het barpersoneel van Beachclub Royal.

De Royal Beach Barbecue is tijdens de Amazing Summerdays vanaf 17.00 uur tot 21.00 uur, je kunt dan onbeperkt eten van de barbecue en buffet. Dit bestaat o.a. uit;
Salade buffet, stokbrood met diverse smeersels, frietjes met sauzen, hamburgers, spare ribs, saté, worsten, bavette, gambaspiesen, zalmfilet met dille en grote garnalen! Hierbij worden ook maïskolven en pofaardappels geserveerd, en diverse warme en koude sauzen.

Vragen of meer info?