Ook dit jaar kunt u bij Beachclub Royal weer genieten van de meest uitgebreide en luxe kerstbrunch.

Beide kerstdagen wordt u, zoals u van ons gewend bent, verwelkomt in ons Winter Wonderland waarbij u kunt genieten van de kerstspecialiteiten van onze chef. Vanaf 11.00 bent u welkom en kunt u genieten van ons uitgebreide buffet. Het buffet bestaat uit tal van luxe lekkernijen zoals bijvoorbeeld chocolade broodjes, carpaccio, vitello tonato, hertenham, kreeft, huis gerookte forel en tal van winterse zoetigheden. De kerstbrunch is inclusief een drankenbuffet bestaande uit koffie, diverse soorten thee, jus d’orange, melk en karnemelk.

LET OP: 2e KERSTDAG LIVE MUZIEK!!

Natuurlijk wordt er ook aan onze kleine gasten gedacht. Voor hen is er tijdens beide buffetten voldoende keuze en kunnen zij zich vermaken bij de Beachclub Royal Kids Club.

De kosten voor de brunch bedragen € 29,50 per persoon, en kinderen eten mee voor de helft van de prijs.

RESERVERING KERST 2019

Previous article

Oud en Nieuw

Next article